Registreren | Inloggen NL | EN

Green Jump

10% korting op alle Klean Kanteen flessen op greenjump.nl! De korting geldt niet op accessoires en i.c.m. andere kortingen.

Duurzaam want...

  • Een Klean Kanteen fles is gemaakt van roestvrij staal en gaat een leven lang mee. Zo hoef je geen PET-flesje meer te gebruiken, draag je bij aan de vermindering van plastic afval en bespaar je geld!
  • Klean Kanteen stelt hoge eisen aan de werkomstandigheden in hun fabriek: o.a. eerlijke arbeid, ethische behandeling, loon, gezondheid en veiligheid
  • Alle producten die Green Jump aanbiedt zijn zo min mogelijk milieubelastend, waarmee de oprichters bewust bij willen dragen aan een groenere, eerlijkere toekomst.

Over…

Klean Kanteen is een familiebedrijf met een missie. Zij hebben een roestvrijstalen, BPA-vrije, herbruikbare waterfles geïntroduceerd in 2004 als om het gebruik van wegwerpbare plastic waterflesjes tegen te gaan. 

De flessen zijn er in vele maten, bijvoorbeeld de thermosfles. De Klean Kanteen thermosflessen hebben een dubbele wand van milieuvriendelijke materialen, om koude en warme dranken op temperatuur te houden. Het ontwerp is multifunctioneel, zodat er allerlei soorten dranken en zelfs voedsel in bewaard kan worden. Door het gebruik van BPA uit te sluiten is de fles ook beter voor de gezondheid. Zijn stalen karakter maakt dat hij moeilijk stuk te krijgen is en dus een leven lang mee gaat! 

Naast het ontwikkelen van een duurzaam product zet Klean Kanteen zich ook in voor duurzame handel. Het is een gecertificeerd B Corporation bedrijf, een certificaat voor duurzame handel welke wordt getoetst door een non-profit bedrijf. Dit certificaat stelt hoge eisen aan transparantie, verantwoordelijkheid en prestatie. 

Met DuKo krijg je korting op een Klean Kanteen bij Green Jump. Dit is een online eco-, bio- en fair warenhuis dat duurzame producten aanbiedt. Zij zijn ervan overtuigd dat mooie spulletjes van hoge kwaliteit uitstekend samengaan met eco, bio en Fair Trade productie, onder goede arbeidsomstandigheden. Ze hebben een ruim aanbod van 2.000 producten; naast de Klean Kanteen flessen verkopen ze ook kleding, beddengoed, verzorgingsproducten en huisartikelen. 

Voor uitgebreide informatie over Klean Kanteen kan je terecht op www.kleankanteen.com en voor meer info over Green Jump, en natuurlijk voor je bestelling, kan je terecht op www.greenjump.nl