Registreren | Inloggen NL | EN

Goodfibrations

10% korting op goodfibrations.nl! De korting geldt niet op afgesprijsde artikelen en i.c.m. andere kortingen.

Duurzaam want...

  • Alle fashion merken bij Goodfibrations zijn ethisch verantwoord en maken kleding met respect voor mens, dier en milieu.
  • Er wordt niet alleen op een duurzame manier nieuw textiel geproduceerd, veel merken recyclen ook materialen en kledingstukken.
  • Goodfibrations verkoopt ook regendichte kleding (ideaal voor festivals!) die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen, gewaxt biokatoen en oude visnetten!

Over…

Marlous de Beer en Jos Cozijnsen, de oprichters van de webwinkel Goodfibrations, vinden dat ethical fashion méér moet zijn dan slechts een bamboe T-shirt met een boom erop. De kleding moet niet alleen duurzaam geproduceerd zijn, maar er ook gewoon goed uitzien! Zoals ethical fashion icoon Kate Hamnett zei in een interview met Source: “There’s no place for the ‘Eco’ look. People don’t buy clothes out of pity – they buy clothes to look great. It has to be fashion and quality first, and incidentally sustainably made”.

Marlous en Jos bewijzen het dubbel en dwars met hun webwinkel: natuurlijk kan duurzame mode mooi en fashionable zijn! Een greep uit het aanbod van merken: AlternativeApparel, People Tree, Knowledge Cotton Apparel en Armedangels. Keuze genoeg dus! Voor meer info (en om te shoppen natuurlijk) ga je naar goodfibrations.nl