Registreren | Inloggen NL | EN

Instock

Bij bestelling van een lunch krijg je gratis het dagelijks wisselende 'zoet van de dag' en bij het avondeten krijg je een gratis pieperbiertje!

Duurzaam want...

  • Bereidt maaltijden van onverkochte producten, opgehaald met de bakfiets bij lokale Albert Heijns en andere producenten.
  • Moedigt mensen aan om thuis eten te 'redden' door hun kookboek Instock Cooking, Masterclasses en online tips and tricks.
  • Heeft om nog meer voedsel te redden Pieper Bier op de markt gebracht; een speciaalbiertje van geredde aardappels!

Over…

Instock is een leuk, gezellig en hip restaurant dat zich volledig inzet tegen voedselverspilling. Dit doen ze door hun ‘oogst van de dag’ op te halen bij producenten zoals Albert Heijn, waarvan vervolgens gerechten worden bereid. Het menu wisselt dus dagelijks! Elke dag is het zowel voor de gasten als voor de chefs een verrassing wat er op het ontbijt- lunch- en diner menu komt te staan. Heb je kleine trek? Je kan er ook terecht voor de borrel of een goede kop koffie met zoet van de dag. Dus kom langs voor iets lekkers, om te studeren, organiseer je feestje in de stockroom of doe mee aan een van de masterclasses over Instock cooking in je eigen keuken.

 Routebeschrijving

Adres

Buitenhof 36, 2513 AH Den Haag
https://instock.nl/