Registreren | Inloggen NL | EN

Madal Bal

15% korting! Na 17u 25% korting op avondmaaltijden.

Duurzaam want...

  • Madal Bal is een biologische supermarkt
  • Je vindt er een uitgebreid assortiment aan o.a. onbespoten groente en fruit, versgebakken brood en banket en natuurcosmetica
  • De biologische afhaalmaaltijden zijn vegetarisch of veganistisch

Over…

Madal Bal is duurzaam in hart en nieren. Al sinds 1988 zetten ze zich in voor biologisch eten met veel passie en klantgerichtheid en creëren daarmee veel naamsbekendheid in Den Haag. Gezond en biologisch eten staan hoog in het vaandel, hierdoor is boodschappen doen bij Madal Bal goed voor jezelf, en goed voor de aarde.

Madal Bal is met zijn diversiteit van alle (duurzame) gemakken voorzien. Het is niet alleen een supermarkt waar je jouw wekelijkse boodschappen kan doen, maar heeft ook een juice bar, (banket-)bakkerij, to-go producten en een uitgebreide kaasafdeling. Alles natuurlijk zo gezond mogelijk en biologisch. De ambachtelijke bakkerij heeft naast biologisch brood, ook een banketafdeling inclusief veganistisch banket (dus zonder boter). Even snel een lekkere sandwich of afhaalmaaltijd halen kan ook; deze zijn altijd vegetarisch of veganistisch! Wil jij verder je lichaam nog even een gezonde boost geven, dan kan je ook terecht voor smoothies waarin ‘superfoods’ zijn verwerkt.

Madal Bal staat voor ‘innerlijke kracht’ in het Bengaals, dat je volgens de filosofie van Sri Chinmoy kan verkrijgen door het hebben van een gezonde geest in een gezond lichaam. Op deze filosofie focust Madal Bal, en heeft dan ook naast gezond eten onder andere meditatiecursussen en yoga-sessies.

'Happy, healthy, tasty' is de leus van Madal Bal, en het laat hiermee zien dat duurzaamheid hier heel makkelijk mee gecombineerd kan worden. Kijk voor meer informatie op hun website.

 Routebeschrijving

Adres

Denneweg 126B, 2514 CL Den Haag
madalbalshop.com