Registreren | Inloggen NL | EN

Nieuwe hotspot: SLA Breakfast Bar

24-10-2017 -

Laurens en Natascha testten de nieuwste SLA aanwinst in Hoog Catharijne!

Geschreven door Natascha

Vanaf nu heb je een hele goede reden om een bezoek aan het nieuwe Hoog Catharijne te brengen: SLA heeft er haar derde Utrechtse vestiging geopend! Niet alleen kun je er genieten van een lekkere voedzame salade, maar van half 8 tot 11u in de ochtend verandert deze vestiging van SLA in een Breakfast Bar. Ook hier geldt je 10% DuKo-korting! Laurens en ik zijn na dit leuke nieuws zo snel mogelijk een ontbijtje gaan proeven!

Kiezen uit het ontbijtmenu was een opgave, maar eenmaal besteld (met hulp van het SLA meisje) zijn we op het terras gaan zitten. Het is een mooi groot terras in de Stadskamer, het gebied in Hoog Catharijne waar verschillende eettentjes zitten. Hier loop je, als je Hoog Catharijne vanuit Vredenburg bezoekt, bijna meteen langs. Je kunt er heel gezellig zitten, net als binnen trouwens: het interieur ziet er typisch SLA en ontzettend mooi uit. Ook zijn er genoeg stopcontacten te vinden voor als je tijdens het studeren wil genieten van een kop koffie, goede salade of natuurlijk heerlijk ontbijtje ;).

Vanilla Porridge

Berry Smoothiebowl


En heerlijke ontbijtjes hebben ze zeker! Na lang beraad hebben we besloten om voor de Vanilla Porridge en de Berry Smoothiebowl te gaan (eigenlijk zouden we ze samen delen zodat we beide konden proeven, maar ik heb stiekem mijn hele Smoothiebowl opgegeten). Niet alleen zag het er prachtig uit, zo smaakte het ook. En pluspunt: ook nog heel gezond! De Vanilla Porridge van Laurens zat vol banaan, framboos, kaneel, knapperige amandel granola en kokosflakes. Mijn Berry Smoothiebowl was een lekkere mix van blauwe bessen, banaan, notenpasta en kaneel-amandel granola!

Natuurlijk geldt je 10% DuKo-korting ook bij deze SLA. Ons advies: ga snel een keertje langs om deze en de andere smakelijke ontbijtjes (denk chia pudding, overnight choco oats & de (soya) yoghurt bowl) te proeven!

Wil je weten waarom SLA duurzaam is? Kijk dan hier :)