Registreren | Inloggen NL | EN

Café de Plak

10% korting op het hoofdgerecht!

Duurzaam want...

  • Café de Plak werkt al tientallen jaren zoveel mogelijk met lokale leveranciers, dat maakt de gerechten herkenbaar en betaalbaar
  • Ook voor een eerlijke kop koffie bij je bij Café de Plak aan het goede adres
  • Café de Plak is erg betrokken bij maatschappelijke kwesties en verstrekt regelmatig subsidies aan uiteenlopende organisaties om deze een steuntje in de rug te geven. 

Over…

Collectief Café de Plak is een bijzonder bedrijf. Iedere medewerker heeft inspraak in de bedrijfsvoering van het café. De medewerkers hebben hart voor de zaak en zorgen elke dag voor heerlijke lunches en diners in een gemoedelijke en sfeervolle omgeving. Hun koffie heeft het Max Havelaar keurmerk, de chocolade is slaafvrij en de ingrediënten voor hun maaltijden komen uit de buurt. 

Naast het serveren van heerlijke maaltijden en dranken geeft Café de Plak ook regelmatig geld aan goede doelen, vooral aan kleine organisaties in en om Nijmegen. Daarmee plaatst Café de Plak zich midden in de maatschappij. Zo heeft het collectief zich al ingezet voor projecten rondom vluchtelingen, het milieu en de bestrijding van discriminatie. Een café met een goed verhaal dus! 

 Routebeschrijving

Adres

Bloemerstraat 90 6511 EM Nijmegen
cafedeplak.nl/