Registreren | Inloggen NL | EN

Doneren

DuKo is een non-profit initiatief voor en door studenten. Met de komst van onze app zijn we al een stuk verder op weg om onze boodschap van duurzaam consumeren onder studenten te verspreiden, maar we zijn er nog niet. We hebben de ambitie om steeds meer studenten kennis te laten maken met DuKo en DuKo op te zetten in andere nederlandse studentensteden; donaties kunnen ons hierbij helpen!

Word jij enthousiast van DuKo en wil je ons verder helpen? Wij worden blij van hele kleine tot grote bedragen! Je kunt je donatie overmaken naar NL11 TRIO 0197 8981 73  t.n.v. Stichting DuKo Student o.v.v. 'gift Stichting DuKo Student - jouw naam & e-mailadres'. Wij vinden het leuk om je beweegredenen te horen om DuKo te steunen, dus mail ons vooral op info@dukostudent.nl om deze bekend te maken. Op onze beurt zullen wij jou op de hoogte houden van wat er met je donatie gebeurt!

Wil je ons liever persoonlijk spreken alvorens een donatie te doen? Mail dan je telefoonnummer naar info@dukostudent, dan nemen wij contact met je op. Alvast hartelijk dank voor je steun en betrokkenheid!