Registreren | Inloggen NL | EN

Over DuKo

Bij DuKo geloven wij dat je met je aankoopgedrag het verschil kan maken voor een duurzamere wereld! Door middel van kortingen introduceren wij studenten aan mooie producten die de wereld een stukje beter maken: van kleding, tot eten & drinken, verzorging, cadeaus, studiebenodigdheden en meer. De kortingen zijn beschikbaar in Utrecht én online. Download onze iOS & Android app voor jouw DuKo-korting!

Wij richten ons op studenten, omdat je studententijd de tijd in je leven is waarin je voor het eerst écht je eigen koopgedrag bepaalt. Ons einddoel is dat jij als student alle duurzame alternatieven kent, en eigenlijk niets anders meer wilt. Hopelijk kan je dit consumptiepatroon dan ook na je studententijd voortzetten en misschien zelfs anderen hiermee inspireren :)

Meer weten over DuKo? Lees het in onze FAQ.

Wie zijn wij?

DuKo is non-profit en wordt gerund door een groep gepassioneerde studenten en net afgestudeerden. Met z'n vieren vormen we het kernteam van Stichting DuKo Student. Let op, we hebben nog vacatures! Nieuwsgierig? Kijk maar eens onder het kopje "vacatures" hierboven.

We wensen je veel plezier met DuKo en hopen dat er veel toffe producten en winkels op je pad komen!

Liefs, het bestuur van Stichting DuKo Student:

Mirron Onrust - Vicevoorzitter Keiko Chavers - Voorzitter | Lieke Waenink - Secretaris

 

Met dank aan

De DuKo-app en website zijn mede mogelijk gemaakt door Green Office Utrecht, Triodos Foundation, Utrechts Universiteitsfonds en DIES Community for Development History (opgeheven). De app en website zijn ontwikkeld door pixelrock en grafisch vormgeven door Nynkek en Ratna Timmermans.