Registreren | Inloggen NL | EN

A-dam Underwear

25% korting op adamunderwear.com!

Duurzaam want...

  • De boxers zijn gemaakt van 95% biologisch katoen, Global Organic Textile Standard gecertificeerd en gemixt met 5% elastan
  • Al het ondergoed wordt gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden
  • De A-dam Underwear collectie is naast ecologisch verantwoord ook hip, comfortabel en van hoge kwaliteit

Over…

A-dam Underwear is door vijf vrienden uit Amsterdam opgericht in 2014.  Alle boxers worden met de hand gemaakt met veel aandacht voor detail. De boxers zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De Global Organic Textile Standard is één van de meeste strenge certificeringen voor kleding. Hierbij moet het hele productieproces, van het verbouwen van de vezels, de verwerking tot garen en stof, het maken van het eindproduct, het verven, de verpakking, en de logistiek worden uitgevoerd op een maatschappelijk verantwoorde, milieuvriendelijke en biologische manier.

Ook zijn goede arbeidsomstandigheden van groot belang: iets waar het bij conventionele ondermodemerken grotendeels aan ontbreekt. De onderbroeken van A-dam worden eerlijk geproduceerd in China. Tot slot wordt er gelet op een verantwoorde omgang met chemicaliën, watergebruik en waterzuivering.

Elke onderbroek heeft z'n eigen naam. Zo is de Wubbo vernoemd naar Wubbo Ockels, de eerste Nederlandse astronaut en later voorvechter van een duurzame samenleving. Er zijn verschillende ontwerpen en stylen van boxers, met een elastieken band, zonder waslabels of stiknaden aan de binnenkant, dus nooit meer jeuk en voor ieder wat wils. Met originele designs en veel karakter een top product dat heerlijk zit! Naast de boxers verkoopt A-dam Underwear ook een aantal basic T-shirts van de zelfde hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn er leuke gift-boxes zodat je andere om een leuke manier heerlijk zittend ondergoed kan gunnen!

Voor meer info en om te shoppen, kijk dan op adamunderwear.com.