Registreren | Inloggen NL | EN

Damn Good Soap Company

10% korting op damngoodsoap.com!

Duurzaam want...

  • De producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten
  • Alles wordt handgemaakt in Utrecht aan de Westerkade
  • Er wordt gebruik gemaakt van duurzame palmolie

Over…

Damn Good Soap Company is een ambachtelijke zeepmakerij voor mannen, opgezet door Jasper van Impelen. Jasper, de “Soapmaster”, had eerst een communicatiebureau, maar houdt zich nu bezig met het bedenken en ontwikkelen van de producten, omdat hier meer zijn passie ligt. Damn Good Soap is opgezet om het gebrek aan mannelijkheid bij de moderne man tegen te gaan, en om te laten zien dat zeepproducten duurzaam gemaakt kunnen worden. Conventionele zeepproducten bevatten namelijk veel onnatuurlijke ingrediënten en chemicaliën. Met natuurlijke ingrediënten worden in kleine oplagen exclusieve zeepproducten voor mannen gemaakt, zonder overmatig gebruik van geurstoffen, kleurstoffen en chemicaliën. De producten die verkrijgbaar zijn, zijn o.a. universele zeep, krachtzeep, scheerzeep, snorrenwax en baardolie.

Alle producten zijn gemaakt op basis van een aantal vetten en oliën, zoals wonderolie en een mix van essentiële oliën. Daarnaast bevatten de universele zeep, krachtzeep en scheerzeep duurzame palmolie. Voor de universele zeep en krachtzeep worden actieve kool en natuurlijke klei gebruikt en oor de snorrenwax bijenwas in combinatie met een aantal oliën. De krachtzeep onderscheidt zich van de universele zeep door het toevoegen van puimsteen, een vulkanische steen die ervoor zorgt dat zelfs de vuilste handen schoon worden, en dit zonder toevoeging van chemicaliën.

Door met kleine oplagen te werken is er geen sprake van massaproductie en zorgt Damn Good Soap Company ervoor dat de zeep altijd van de hoogste kwaliteit is. De zeep wordt lokaal (in Utrecht) geproduceerd dus van veel transport is geen sprake. Ook verspilling komt bijna niet voor. 

Op dit moment is Damn Good Soap verkrijgbaar via Jaspers eigen webshop, een aantal kapperszaken en een drogist. Voor meer info check www.damngoodsoap.com