Registreren | Inloggen NL | EN

Greenstory

10% korting op nl.ourgreenstory.com!

Duurzaam want...

  • Greenstory verkoopt papier- en schrijfwaren met een duurzaam karakter
  • Er wordt niet alleen naar het product zelf gekeken, maar naar de hele levenscyclus: herkomst, productieproces en alle restproducten die hierbij vrijkomen
  • Ze verzenden bestellingen binnen Nederland CO2-neutraal en de verzendenveloppen zijn gemaakt van gerecycled papier, zelfs het verzendlabel met je adres erop!

Over…

Het idee van GreenStory begon met de zoektocht naar duurzame schoolspullen met het doel om alledaagse producten bewust in te kopen. Greenstory's bestseller is GreenBook, een uitwisbaar notitieblok wat je zelf kunt samenstellen met verschillende whiteboard pagina's zoals to-do lijstjes en weekplanners. Je kunt hierop schrijven met uitwisbare fineliners die ook hervulbaar zijn, ze gaan dus net zoals GreenBook jaren mee. Nieuwsgierig? Zie zelf GreenBook in actie via https://vimeo.com/ourgreenstory.

 

Naast het vergroenen van het bedrijf van binnenuit, vertelt Greenstory ook het verhaal van elk product zodat de beslissing aan jou is. Echter, Greenstory heeft niet alleen als missie dat jij een groen verhaal schrijft. Bovenal, schrijf je eigen verhaal. GreenTeam wil het verschil maken in jouw dagelijks leven met producten om creativiteit de vrije loop te laten en je dropen te plannen.