Registreren | Inloggen NL | EN

Purpuz

15% korting op de producten op purpuz.com!

Duurzaam want...

  • De Purpuz Planner wordt CO2-neutraal geproduceerd in Nederland
  • Gedrukt op FSC-papier
  • Ontstress gemakkelijk

Over…

We krijgen het allemaal steeds drukker in een steeds haastiger wordende maatschappij. Ook Clen Verkleij maakte dit mee. Hij studeerde af als organisatiesocioloog en begon een succesvolle carrière bij Wolters Kluwer. Hij dacht zijn droombaan gevonden te hebben maar belandde in een burn-out. Studenten gaan ook steeds vaker gebukt onder de druk van onze huidige samenleving. Je hebt je studie, een druk sociaal leven, sport en ook nog nevenactiviteiten voor op je CV. Hoe combineer je dit allemaal?

Meet de Purpuz Planner; ontwikkeld door Clen om uit zijn burn-out te komen. De planner is het product van de tools die hij van zijn life coach aangeleerd kreeg. Deze agenda is gemaakt om je leven gebalanceerd in te delen en alsnog je doelen te behalen. Het is de plek voor al je afspraken, aantekeningen, to do lijstjes en het bijhouden van je geluksmomenten. De planner geeft je een wekelijkse en dagelijkse focus en is een plek om te kunnen reflecteren op wat je doet en gedaan hebt. Het resultaat is een duidelijk stappenplan om je studentenleven te plannen!

Kort na de launch werd de Purpuz planner de best verkochte agenda op bol.com en heeft zodoende al duizenden mensen geholpen om meer grip op hun drukke leven te krijgen. De planner draagt echter niet alleen bij aan meer geluk (en dus aan de sociale pijler van duurzaamheid); hij is ook duurzaam geproduceerd. De meeste agenda’s worden gemaakt in China onder niet altijd controleerbare omstandigheden, terwijl de Purpuz planner CO2-neutraal geproduceerd wordt in Amersfoort bij Wilco B.V. en gedrukt op FSC-papier.