Registreren | Inloggen NL | EN

SLA Voorstraat

10% korting op het vegetarische versassortiment (salades, soepen, juices & smoothies)!

Duurzaam want...

  • Graan- en zuivelproducten zijn altijd biologisch, groenten en fruit voor minimaal 90%. Het bier is lokaal, de wijn en thee biologisch, de koffie biologisch én direct trade
  • Het menu verandert door het jaar heen, want er wordt gebruik gemaakt van seizoensgroenten. Zo hoeven er dus geen gewassen vanuit warmere oorden te worden geïmporteerd
  • SLA biedt ook gerechten aan waarbij je kunt kiezen voor “vlees” van De Vegetarische Slager

Over…

Bij SLA kun je terecht met stevige honger, lekkere trek en alles daar tussenin: je kunt er je eigen salade samenstellen, opwarmen met een kom soep of snel even bijtanken met een smoothie. Iedere keuze is goed, want SLA zorgt voor pure en smaakvolle ingrediënten en houdt daarbij ook nog eens rekening met de natuur.

Van andijvie en avocado tot zoete aardappel en zonnebloempitjes: jij mag helemaal zelf bepalen wat er in jouw salade gaat. Zelfs kip en biefstuk behoren tot de mogelijkheden: namelijk die van De Vegetarische Slager! En als je last hebt van keuzestress, kun je ook gewoon gaan voor één van de overheerlijke favorieten van SLA zelf, of inspiratie opdoen op Instagram of Pinterest.

Heb je zin in zoetigheid, maar niet in een suikerpiek? Ook dan zit je goed bij SLA: je kunt er genieten van een kopje biologische thee/koffie met een stuk taart (altijd vegan en vrij van geraffineerde suikers) of een vitamineboost in de vorm van een sapje.

Bovendien kun je je maaltijd ook gewoon thuis voor de tv opeten: de salades bij SLA zijn ook to go verkrijgbaar. Weer ’s wat anders dan de afhaalchinees! De verpakkingen zijn bovendien ook duurzaam: de SLAbowl is gemaakt van pulp, een brij van houtvezels en/of papier, de deksels van rPET (gerecycled PET) en van reststoffen in de plasticproductie.

 Routebeschrijving

Adres

Voorstraat 52, 3512 AR Utrecht
ilovesla.com