Registreren | Inloggen NL | EN

BsaB

10% korting!

Duurzaam want...

  • De producten van BsaB bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten afkomstig van hernieuwbare bronnen, bijvoorbeeld kaarsen van 100% pure sojawas gegoten in gerecyclede flessen.  
  • De nieuwe, zelfvoorzienende BsaB fabriek in Thailand zal op 100% zonne-energie werken en zal niet aangesloten zijn op het waternetwerk. 
  • De kaarsen bestaan uit 100% pure gecertificeerde sojawas. 

Over…

BsaB (spreek uit als Bie-sah-bie) is volledig toegewijd aan het produceren van natuurlijke geurkaarsen en diffusers. Alle BsaB producten zijn geïnspireerd op natuurlijke elementen en zijn gebaseerd op het concept Recovered/Redesigned/Reuse. De diffusers en (massage) kaarsen zijn een goed cadeau voor een ander of jezelf!

Dit is terug te zien in de gehele productlijn die voornamelijk bestaat uit gerecyclede en natuurlijke materialen. Zo bieden ze diffusers aan die bestaan uit gerecyclede flessen met geurstokjes van gewassen en gedroogd riet genaamd “Sida Rhombifolia Linn”. Daarnaast bevatten de kaarsen uitsluitend 100% pure sojawas. Sojawas is vrij van synthetische conserveringsmiddelen en toevoegingen. Dit betekent dat de kaarsen niet giftig, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. Maar dit is nog niet alles; sojawas kaarsen branden langer dan standaard paraffine kaarsen! Bovendien hebben de kaarsen een katoenen lont vrij van chemicaliën zoals lood en bleekmiddel. 

Wat BsaB uniek maakt, is dat ze een geurlijn aanbieden die 100% essentiële oliën bevat en vrij is van kunstmatige toevoegingen of verdunners. 

Niet alleen houdt BsaB rekening met de natuur, het merk zorgt ook voor werkgelegenheid in gebieden met weinig economische welvaart. BsaB gelooft dat een eerlijk product alleen tot stand komt als er ook rekening wordt gehouden met de mensen die het maken. De lokale Thaise werknemers worden door BsaB opgeleid en ze krijgen eerlijke lonen.

Ga naar www.bsab.world voor meer info! 

 Routebeschrijving

Adres

Oudkerkhof 24, 3512 GK Utrecht, ,
bsab.world