Registreren | Inloggen NL | EN

De Koekfabriek

€0,50 korting op je Koekje+Koffie Combo!

Duurzaam want...

  • de koekjes zijn gemaakt met lokale, biologische ingrediënten
  • ze worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking
  • de koffie is gecertificeerd met het Max Havelaar keurmerk 

Over…

Ben je in de stad en wil je even ontsnappen aan de drukte? Behoefte aan een rustig plekje om te lezen of even bij te kletsen met een vriend(in)? Of heb je gewoon zin in wat lekkers en een bakje koffie?  Dan is de Koffiebar van de Koekfabriek the place to be! Hier kun je een ambachtelijk, biologisch koekje kopen en krijg je er een lekkere kop fair trade koffie bij.

In de Koekfabriek worden de lekkerste koekjes van Utrecht gebakken door mensen met een verstandelijke beperking. Door het werk in de bakkerij hebben de werknemers een leuke baan en staan ze midden in de maatschappij. De Koekfabriek heeft ook een Koffiebar aan de Slachtstraat 2, vlak bij het Neude. Een rustige en fijne plek, midden in het centrum.

De koffie is afkomstig van Bacchi, een bedrijf dat koffie produceert die het Max Havelaar keurmerk draagt. Bovendien is Bacchi donateur van Coffee Kids, een organisatie die zich bekommert over het welzijn van de families van koffieboeren door ze betere leefomstandigheden te bieden op het gebied van scholing, hygiëne en gezondheidszorg.

 Routebeschrijving

Adres

Slachtstraat 2, 3512 BC Utrecht
dekoekfabriek.com/