Registreren | Inloggen NL | EN

Groentetas

€2,- eenmalige introductiekorting bij bestelling van een tas voor 4 weken! Kom op maandagen naar de Groentetas-kraam in het bestuursgebouw om je tas op te halen en laat dan de voucher in de app zien. Bestellen kan via de website of bij de kraam.

Duurzaam want...

  • Een korte keten, lokale producten en een eerlijke prijs voor de boer
  • Geen verpakkingsmateriaal
  • Gezonde portie aan biologische groenten en fruit

Over…

Al sinds 1994 bestaat de Groentetas, een non-profit studenten initiatief waarbij studenten wekelijks groenten en fruit bestellen. Het doel van de groentetas om studenten gezonder te laten eten, op de pijlers van betaalbaar, duurzaam, eerlijk en eenvoudig. De Groentetas is betaalbaar en eerlijk omdat de studenten alles vrijwillig doen (6 euro per tas) en het volledige bedrag naar de boeren gaat. De inhoud van de tas per week varieert, afhankelijk van het seizoen, en de producten lokaal geproduceerd worden. Ook is het een eenvoudig concept, omdat je niet hoeft na te denken over wat je gaat eten. Je haalt enkel je tas op, de recepten krijg je in je mail. Je kunt per week bestellen en zit dus nergens aan vast!

Breng een bezoekje aan hun stand de hal van het bestuursgebouw (Heidelberglaan 8) op maandag tussen 11.00 en 14.00 uur om te bestellen en/of je tas op te halen!

 Routebeschrijving

Adres

Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht
groentetasutrecht.nl