Registreren | Inloggen NL | EN

Instock Utrecht

10% korting op lunch en diner! Geldig op al het vegetarische eten, niet geldig voor drankjes.

Duurzaam want...

  • Bereidt maaltijden van onverkochte producten die overblijven door een schoondheidsfoutje of simpelweg omdat er een overschot is.
  • Moedigt mensen aan om thuis eten te 'redden' door hun kookboek Instock Cooking, Masterclasses en online tips and tricks.
  • Heeft om nog meer voedsel te redden Pieper en Bammetjes Bier op de markt gezet. Deze zijn gemaakt van geredde aardappelen en broodjes.

Over…

Instock is een leuk, gezellig en hip restaurant dat letterlijk en figuurlijk voedselverspilling op de kaart zet. Dit doen ze door onverkochte producten op te halen bij lokale Albert Heijn supermarken en andere producenten, waarvan vervolgens gerechten worden bereid. Zo gaan ze voedselverspilling tegen op een leuke en creatieve manier.

De chefs werken met een vast menu dat eens in de drie maanden wisselt. Zo heb je altijd een reden om weer terug te komen! Of dat nu is voor de lunch of een uitgebreid diner. Heb je kleine trek? Je kan er ook terecht voor de borrel of een goede kop koffie met zoet van de dag. Dus kom langs voor iets lekkers, om te studeren, organiseer je feestje in de stockroom of doe mee aan een van de masterclasses over Instock cooking in je eigen keuken.

 Routebeschrijving

Adres

Vleutenseweg 382, 3532 HW Utrecht
https://instock.nl/restaurant/utrecht/