Registreren | Inloggen NL | EN

Wil jij jezelf ontwikkelen in een organisatie die veel groeimogelijkheden heeft?

16-01-2020 -

Wil jij bouwen aan je CV en tegelijkertijd de wereld een stukje groener maken? Wij bij DuKo hebben twee vacatures open staan!

Wij zijn op zoek naar (circa 6 uur per week):

App Developer: Je denkt mee over het verbeteren van onze app en doet het uitvoerende werk. Je werkt front-end en back-end, zowel pro-actief aan debugging en onderhoud, als in overleg met ons aan verdere innovaties binnen de app.

Brand Manager: Je bewaakt het brand DuKo door branduitingen te bedenken en te ontwerpen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitstraling en functionaliteit van de DuKo-website en -app. Ook werk je nauw samen met de Strategic Marketeer om communicatieactiviteiten voor DuKo vorm te geven.

What's in it for you?

Als je je aanmeldt voor het kernteam van DuKo, gaan er veel deuren voor je open. Zo hebben we contact met verschillende vooruitstrevende duurzame bedrijven en organisaties. Je leert ondernemen, gelijkgestemde mensen kennen en werkt nauw samen met met je team. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op de gebieden die jij leuk vindt, in een organisatie die veel groeimogelijkheden kent. Daarnaast kan jij met DuKo niet alleen je eigen duurzame levensstijl meer uitdiepen, maar ook overbrengen op je directe omgeving en het grote publiek.

Klinkt dit goed? Lees meer op tiny.cc/qrv1fz :)