Registreren | Inloggen NL | EN

SLA Breakfast Bar

10% korting op het vegetarische versassortiment (ontbijtjes, salades, soepen, juices & smoothies)!

Duurzaam want...

  • Graan- en zuivelproducten zijn altijd biologisch, groenten en fruit voor minimaal 90%. Het bier is lokaal, de wijn en thee biologisch, de koffie biologisch én direct trade
  • Het menu verandert door het jaar heen, want er wordt gebruik gemaakt van seizoensgroenten. Zo hoeven er dus geen gewassen vanuit warmere oorden te worden geïmporteerd
  • Sla biedt je veel vegetarische en vegan opties!

Over…

Bij de SLA Breakfast Bar kun je 's ochtends, van half acht tot elf, terecht voor een lekker warm of koud ontbijtje. Je kunt er genieten van overnight choco oats, een berry smoothiebowl, cinnamon porridge en nog veel meer!

Na elf uur verandert de Breakfast Bar in de vertrouwde Salad Bar en kun je er je eigen salade samenstellen, opwarmen met een kom soep of snel even bijtanken met een smoothie. Iedere keuze is goed, want SLA zorgt voor pure en smaakvolle ingrediënten en houdt daarbij ook nog eens rekening met de natuur.

Bovendien kun je je maaltijd ook gewoon thuis voor de tv opeten: de salades bij SLA zijn ook to go verkrijgbaar. Weer ’s wat anders dan de afhaalchinees! De verpakkingen zijn bovendien ook duurzaam: de SLAbowl is gemaakt van pulp, een brij van houtvezels en/of papier, de deksels van rPET (gerecycled PET) en van reststoffen in de plasticproductie.

Benieuwd naar onze eerste ervaring met de Breakfast Bar? Natascha schreef er deze blog over :)

 Routebeschrijving

Adres

Esplanade 45, 3511 WK, Utrecht
ilovesla.com