Registreren | Inloggen NL | EN

WAAR

10% korting! De korting is niet geldig op cd’s, boeken, voedingswaren, aanbiedingen en i.c.m. andere kortingen.

Duurzaam want...

  • Alle producten zijn op de een of andere manier duurzaam: fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in een sociale werkplaats.
  • De winkels van WAAR zelf zijn ook milieuvriendelijk met o.a. ecologische verf en groene stroom.
  • WAAR heeft zelf WAARborgen ontwikkeld: icoontjes die in één oogopslag duidelijk maken op welke manier een product duurzaam is

Over…

WAAR is één van de eerste duurzame cadeauwinkels van Nederland. Met een breed assortiment aan producten met een fairtrade, biologische, ecologische, gerecyclede of andere duurzame achtergrond hoopt WAAR een alternatief te bieden voor minder duurzame cadeaus. Zo kan je er tassen vinden gemaakt van gerecyclede plastic flessen, of de mooiste tassen & portemonnees van fairtrade ecologisch leer van het hippe merk O My Bag. Er zijn kaarsen van palmolie of DIY-kaarsen van gebruikte bakolie, en de herbruikbare Dopper en KRNWTR flessen die ervoor zorgen dat je geen plastic flesjes meer hoeft te gebruiken. WAAR heeft zelfs notitieboekjes van gerecycled papier en olifantenpoep! Uit de uitwerpselen van olifanten kan namelijk een bepaalde stof gewonnen worden die gerecycled papier extra sterk maakt.

Daarnaast heeft WAAR ook allerlei etenswaren, zoals fairtrade en biologische theeën (o.a. Natural Temptation), woksauzen, wijnen en chocolade. Zo zijn er allerlei varianten van de ‘op-weg-naar-100%-slaafvrije’ chocolade van Tony’s Chocolonely, of de repen van de Chocolatemakers, waarvan de biologische ‘Gorilla Bars’ bijdragen aan de bescherming van berggorilla’s in Virunga National Park, Oost-Congo.

Kortom, achter elk cadeau van WAAR schuilt een bijzonder verhaal. Vandaar haar slogan ‘Een cadeau van WAAR geef je niet alleen aan jezelf of aan elkaar, maar ook aan de wereld’. Meer over WAAR kan je vinden op www.ditiswaar.nl.  

 Routebeschrijving

Adres

Lijnmarkt 21, 3511 KE, Utrecht
ditiswaar.nl