Registreren | Inloggen NL | EN

FAQ

Hieronder geven we antwoord op mogelijke vragen over DuKo. Heb jij een andere vraag voor ons? Mail deze dan naar info@dukostudent.nl

Over DuKo

 
Hoe lang bestaat DuKo al?

Wij bestaan sinds 2012. We begonnen destijds in Utrecht, met als kortingsmiddel een sleutelhanger. In 2014 begon DuKo in Nijmegen, met als kortingsmiddel een pasje. Sinds de zomer van 2016 hebben wij de DuKo-app en zit DuKo ook in Den Haag!

Ik wil DuKo graag een handje helpen, hebben jullie hulp nodig?

We zijn altijd op zoek naar met name studenten die op vrijwillige basis een helpende hand bieden. Op dukostudent.nl/vacatures kan je kijken voor de mogelijkheden voor een vaste functie bij DuKo. Mocht je af en toe eens willen bijspringen als bij bijv. promoactiviteiten, laat het ons dan weten via info@dukostudent.nl 

Ik wil graag samenwerken met DuKo, op welke manieren is dit mogelijk?

Wat leuk! Enkele voorbeelden zijn: als winkelier het geven van DuKo-kortingen, financiële steun als donateur, samen een evenement gericht op duurzaam consumeren organiseren, etc. We bespreken jouw ideeën voor samenwerking graag verder met je. Stuur je ons een mailtje op info@dukostudent.nl?

Over de DuKo-app

 
Ik heb een DuKo-sleutelhanger/pasje: wat moet ik doen nu de DuKo-app er is?

Deze zijn zijn helaas niet meer geldig als kortingsmiddel (de Utrechtse sleutelhanger niet meer sinds november 2016 en het Nijmeegse pasje sinds april 2017). Om weer gebruik te kunnen maken van de DuKo-kortingen kan je upgraden naar de app!

Is de app ook beschikbaar voor mijn Windows Phone, Blackberry, oudere iPhones & Androids, etc.? 

Helaas niet! De app is verkrijgbaar voor iOS 7.1 en hoger (geschikt voor zowel iPhone, iPad als iPod touch) en Android 4.1 en hoger. 

Ik heb alleen WiFi, kan ik tijdens het winkelen dan ook DuKo-korting krijgen?

Mits je verbonden bent met WiFi kan je de kortingen in de app zonder problemen gebruik. Als je telefoon niet verbonden is met internet werkt de app helaas niet en kan je dus ook geen korting krijgen. Gelukkig hebben veel winkels tegenwoordig een gastennetwerk waar je op kan inloggen!

Hoe komt het dat de app in de App Store meer kost dan bij de andere aankoopwegen?

Apple werkt met vaste prijslagen om prijsconcurrentie te voorkomen. Helaas is 2,50 niet beschikbaar als prijslaag voor Apple, waardoor we genoodzaakt zijn om voor een in-app purchase met de prijslaag van 3,49 te werken. 

Over je DuKo-abonnement

 
Hoe lang is een abonnement geldig?

Vanaf de aankoopdatum is je abonnement één kalenderjaar geldig. Drie weken voor de einddatum van je abonnement sturen wij je een mailtje zodat je jouw abonnement weer met een jaar kan verlengen. Zo kan je blijven genieten van alle DuKo-kortingen!

Ik ben geen student meer, maar mijn abonnement loopt nog. Wat nu?

Als je geen student meer bent kan je de DuKo-kortingen helaas niet meer gebruiken. Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kan je via deze link je account verwijderen.