Registreren | Inloggen NL | EN

Over DuKo

Bij DuKo geloven wij dat je met je aankoopgedrag het verschil kan maken voor een duurzamere wereld! Wij richten ons op studenten, omdat je studententijd de tijd in je leven is waarin je voor het eerst écht je eigen koopgedrag bepaalt. Door middel van kortingen introduceren wij studenten dan ook graag aan al die mooie, toffe producten en initiatieven die de wereld een stukje beter maken. Met als einddoel dat jij als student alle duurzame alternatieven kent, en eigenlijk niets anders meer wilt. Hopelijk kan je dit consumptiegedrag dan ook na je studententijd voortzetten en misschien zelfs anderen hiermee inspireren :)

Door middel van kortingen introduceren wij studenten aan mooie producten die de wereld een stukje beter maken: van kleding, tot eten & drinken, verzorging, cadeaus, studiebenodigdheden en meer. De kortingen zijn beschikbaar in Utrecht, Den Haag én online. Download onze iOS & Android app voor jouw DuKo-korting!

Meer weten over DuKo? Lees het in onze FAQ.

Wie zijn wij?

DuKo is non-profit en wordt gerund door een groep gepassioneerde studenten. Onze organisatie bestaat uit het overkoepelende orgaan Stichting DuKo Student en commissies in de steden waar DuKo actief is.

We wensen je veel plezier met DuKo en hopen dat er veel toffe producten en winkels op je pad komen!

Liefs, het bestuur van Stichting DuKo Student:

 

Ratna Timmermans - Vicevoorzitter | Marijn Polet - Penningmeester | Keiko Chavers - Voorzitter | Laurens Meershoek - Secretaris

Met dank aan

De DuKo-app en website zijn mede mogelijk gemaakt door Green Office Utrecht, Triodos Foundation, Utrechts Universiteitsfonds en DIES Community for Development History (opgeheven). De app en website zijn ontwikkeld door pixelrock en grafisch vormgeven door Nynkek en Ratna Timmermans.